ESCÜ tunnustab: Jaanika Rannula

Mis on sinu jaoks olnud töögrupi loomise või osalemise käivitajad? Ja millised on olnud saavutused, milleni töögrupis jõudsid? Mille üle oled sa uhke?

Ma ei ole ühtegi töögruppi vist ise käivitanud, aga on palju asju, ideid, mille sünni juures olen olnud, juhatuses olles takka nüginud, aga ka ise algatanud. Juubeliaasta töögrupp ja inspiratsioonirännak, kvaliteedimärk, Coaching‘u konverents kasvatamine Eesti kõige suuremaks juhtimiskonverentsiks on mõned näited. Supervisiooni konverents, mille algataja olen ja mis saab toimuma koostöös Äripäevaga on küll vist minu järgmine kõige suurem ja mahukam töö. Muidugi ka juhatuse töösse panustamine.

Need ongi minu jaoks ehk selle kahe aasta olulisimad sündmused, mil olen juhatuses olnud. Samuti olen mõttepartneriks Allanile turunduse ja kommunikatsiooni osas.

Millist kasu ja väärtust oled isiklikult töögrupist saanud?

Kõige selle panustamise juures on palju kasutegureid nagu näiteks isiklik areng ja kasv läbi erinevate koostööde ja inimestega suhtlemise. Professionaalne areng- teadlikkuse kasv ja suurem mõistmine supervisioonist ja coachingust. ESTvisioon on üliäge! Mõttetalgud erinevate töögruppide ja juhatusega. Neid asju on nii palju, millesse olen andnud meeletult energiat, aga samuti külluses tagasi saanud. Loomulikult on see suurendanud ka minu kui professionaali kuvandid ja nähtavust, sest kuuluda ühingusse on ka üks oluline professionaalsuse märk minu jaoks.

Mis on olulised märksõnad, mis töögrupis osalemise kogemusega Sulle seostuvad?

Kõige suurem väärtus on kogukond ja inimesed, sest mina usun siiralt koostöösse. Eesti on nii jube väike, aga tööpõld suur ja lai. Mida rohkem oleme üheskoos nähtavamad, seda rohkem on meil kõigil võimalusi tööd juurde saada, ennast arendada ja nähtavamaks teha.

Intervjuu tegi Kai Tomasbergcoach ja ESCÜ 25. juubeliaasta tunnustamise töögrupi liige.